top of page
IMG-20190504-WA0005.jpg
Karite4_bewerkt.png
IMG-20190504-WA0002.jpg

Wordt donateur

De inkomsten uit de productie en verkoop van karitéboter zijn belangrijk voor de economische zelfstandigheid van vrouwen in de Savanne regio van Afrika. Hiervan profiteert de hele gemeenschap. Het besef dat karitébomen een belangrijke inkomstenbron vormen, versterkt het lokale draagvlak voor aanplant en beheer van deze bomen. Dit is in het belang van het behoud van het ecologisch evenwicht in deze droge regio. Dit brede effect spreekt veel mensen aan. Daardoor zijn onze projectactiviteiten heel geschikt als gemeenschappelijk projectdoel binnen bedrijven, organisaties en instellingen.

 

Wij voorzien u graag van informatie om u kennis te laten maken met KARES. Wij kunnen ook een lezing en/of presentatie geven over KARES.

Daarnaast kunnen we ook voor voorlichtingsmateriaal zorgen. 

U kunt donateur worden van KARES voor een vast bedrag per kwartaal, per half jaar of per jaar. Zoekt u als bedrijf, service club, kerkgenootschap of school ​​ een sociaal project, denk dan aan KARES.

Voor particulieren zijn  er ook andere mogelijkheden om KARES financieel te steunen:​

  • U zou KARES kunnen opnemen in uw testament

 

  • Misschien is een lijfrenteschenking een optie voor u. Daarin legt u zich vast voor een periode van minimaal 5 jaar vast een bepaald bedrag aan KARES te schenken. U kunt deze schenking vastleggen via het schenkingsfromulier van de Belastingdienst.

​​

Uw donatie kunt u overmaken naar

NL55 TRIO 0379 2083 26

ten name van Stichting Kares

bottom of page