top of page
IMG-20190504-WA0005.jpg
IMG-20190504-WA0006.jpg

Doneren als particulier

Karite3_bewerkt.jpg

Wij voorzien u graag van informatie om u kennis te laten maken met KARES. Wij kunnen ook een lezing en/of presentatie geven over KARES.

Daarnaast kunnen we ook voor voorlichtingsmateriaal zorgen. 

Het rekeningnummer is NL55 TRIO 0379 2083 26 t.n.v. Stichting KARES. RSIN (fiscaal identificatienummer):858419579

U kunt een éénmalige donatie doen voor de volgende projecten:

 

  • Trainingsprogramma. Groepstraining voor vrouwen om productie en vermarkting van karité te verbeteren. En om het beheer van karitébomen te verbeteren.

"Wij hebben training nodig om onze ervaring te kunnen doorgeven. Door het opzetten van moderne en veilige verwerkingsprocedures kunnen de kwaliteit van de karitéboter en de omstandigheden waaronder die wordt gemaakt, veel beter worden. “

 

 

  • Kweek, aanplant en beheer van Karitébomen. In de Savanneregio vermindert het aantal karitébomen sterk door toenemende droogte en houtkap. De kweek en aanplant van jonge bomen is een uitdaging. Een boom is pas na 15 tot 20 jaar vruchtdragend. Gedurende deze jaren is zorgvuldig beheer nodig. 

 

"Slechts voor 1 euro per groei-jaar kweekt, plant en onderhoudt u een karitéboom, totdat deze klaar is om gebruikt te worden bij de productie van karitéboter. "

                         

Training 7,5 Euro per deelnemer. HELP MEE!

Koop een boom voor 15 Euro. HELP MEE!

U kunt donateur worden van KARES voor een vast bedrag per kwartaal, per half jaar of per jaar.

Er zijn ook andere mogelijkheden om KARES financieel te steunen:

  • Als u een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid kiest voor een “Goed Doel’ in plaats van een geschenk aan u persoonlijk, denk dan aan KARES. 

 

  • U zou KARES kunnen opnemen in uw testament

 

  • Misschien is een lijfrenteschenking een optie voor u. Daarin legt u zich vast voor een periode van minimaal 5 jaar vast een bepaald bedrag aan KARES te schenken. U kunt deze schenking vastleggen via het schenkingsfromulier van de Belastingdienst.

  • Zoekt uw service club, kerkgenootschap of school nog een sociaal project, attendeer ze dan op KARES.

 

bottom of page